SHS data as          
  Org. nr: 984 661 657 mva          
               
  Vi flyttet siste helgen i oktober (2005) inn i større nyoppussede lokaler i Tvetenveien 30 på Teisen i Oslo.  
               
  Vi er et lite uavhengig selskap som ble stiftet som ANS høsten 2001. Selskapet ble gjort om til AS sommeren 2002. Sammen har vi bred og lang erfaring innefor IT generelt og databaseorientert programvare spesielt. Vi utvikler egen programvare på Microsoft® plattform og for det meste i VisualStudio.Net®. Ved siden av utvikling av egen programvare gjør vi også kundetilpassning av generell programvare. Vi hjelper gjerne til i beslutningsfaser som uavhengige rådgivere og vi kan hjelpe til med drift/vedlikehold av de fleste aspekter i små og store nettverk  
   
               
               
  Høsten 2005 lanserte vi SmartVote. SmartVote er ett program for interaktivt møte/ interaktiv opplæring, i den forbindelse er vi på jakt etter den perfekte selger. Personen vi er på jakt etter bør være selvstendig og ha ett bredt kontaktnett. Tror du at du kan være den rette for oss og er  interessert i å jobbe i ett lite dynamisk selskap med stor planer for fremtiden kan du sende en e-post og fortelle litt om deg selv til jobb@shs-data.no. Merk e-posten med "SmartVote selger" og send helst med en enkel CV.

Vi har også planer om ansettelse av nye programmeringsresurser. Er du en selvstendig og hardt arbeidende programmerer, med erfaring på VisualStudio.Net® og helst med kompetanse innenfor databaseorientert programmering, som er  interessert i å jobbe i ett lite dynamisk selskap med stor planer for fremtiden kan du sende en e-post og fortelle litt om deg selv til jobb@shs-data.no. Merk e-posten med "programmerer" og send helst med en enkel CV.